1 ago 2013, 21:47

В любовта 

  Poesía » De amor
520 0 0

В любовта непокорството и гордостта са грях...

Грешна ли съм, кажи, че сега до смърт ме боли?

 

Колекция от разбити сърца и изгубени души имам аз,

но твоето присъствие там ми тежи!

Тежи, че по-добър от всички си ти,

а болката ми върху теб отпечатъка си остави!

 

 

Непокорна ли съм сега,

че надвиснал е над мен мрак

и пръсващ сърцето студ,

а знам - спасението си ти,

и точно заради това

отказвам да се спася -

ще приема мрака за съдба!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??