В любовта непокорството и гордостта са грях...
Грешна ли съм, кажи, че сега до смърт ме боли?
Колекция от разбити сърца и изгубени души имам аз,
но твоето присъствие там ми тежи!
Тежи, че по-добър от всички си ти,
а болката ми върху теб отпечатъка си остави!
Непокорна ли съм сега,
че надвиснал е над мен мрак
и пръсващ сърцето студ,
а знам - спасението си ти,
и точно заради това
отказвам да се спася -
ще приема мрака за съдба!
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени