В мечтите ти изчезвам като дим
и в този миг в душата ти е пусто.
За тебе бях във болката любим,
а с тази болка блудствах ли и блудствах.
Така ще бъдем двамата без сън,
в който ние с теб се изгорихме.
Простиш ли ми, че паднах като гръм,
с нощта отново ще се върна във мечтите.
© Аз Todos los derechos reservados