10.03.2017 г., 1:23 ч.

В мечтите... 

  Поезия » Любовна
451 1 2

В мечтите ти изчезвам като дим

и в този миг в душата ти е пусто.

За тебе бях във болката любим,

а с тази болка блудствах ли и блудствах.

 

Така ще бъдем двамата без сън,

в който ние с теб се изгорихме.

Простиш ли ми, че паднах като гръм,

с нощта отново ще се върна във мечтите.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??