Пожелах си да те имам тази нощ,
в прегръдките ти за последно да се скрия,
да се притискам в теб до полунощ
и от устните ти аз любов да пия.
В тишината на нощта вълшебна
да забравя за настъпващото утро,
за деня, когато непотребна
ще се чувствам. Все едно и също.
Пожелавам си те всяка вечер
и мечтая си за нашия покой...
Двама ни на болка ти обрече...
Поне в мечтите ми с мен постой.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Todos los derechos reservados