29.04.2011 г., 23:39 ч.

В мечтите ми с мен постой 

  Поезия
744 0 4

Пожелах си да те имам тази нощ,

в прегръдките ти за последно да се скрия,

да се притискам в теб до полунощ

и от устните ти аз любов да пия.

 

В тишината на нощта вълшебна

да забравя за настъпващото утро,

за деня, когато непотребна

ще се чувствам. Все едно и също.

 

Пожелавам си те всяка вечер

и мечтая си за нашия покой...

Двама ни на болка ти обрече...

Поне в мечтите ми с мен постой.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??