23 abr 2016, 20:51

В мига на сладката забрава 

  Poesía
324 0 0

В мига на сладката забрава

 

Окичена от пролетни цветя,
обагрена със слънце и магия,
поемам в шепи първата роса
и с някаква духовна обич пия.

Аз вярвам в съкровената мечта -
не с меч - една любов ми стига,
без облаци от мрак и пустота,
повярвал, всичко те застига.

Над вдигнати камшици и над сноби,
прииждащи тълпи от лешояди,
душата ми на златен кон се носи
над гаснещите в залезите клади.

И ето - всеки диша, съществува
понесен във вселенската стихия,
сред вяра и надежда тържествува
вглъбен в просторната магия.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??