(На Я.)
Щом камината топли само себе си,
време е огъня да загася,
на въглените да спра да вярвам,
време е да почистя от пепелта.
Между нас криволичи възбудена,
но самотна до ужас струйка дим.
Код намерих за лабиринта й.
С ново име от днес те кръщавам –
Един без значение...
За Единствен - звезда не успя да запалиш -
явно герой от миманса си...
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
да изсъскат тез въглени живи!
Егоизмът го топли! Така
нека скрие се в пепелта сива!
!