7 abr 2010, 19:33

В моята глава... 

  Poesía » Otra
407 0 0

Не чувам вече дори и тишината.

Слушам само мислите си в главата.

Повехнали от времето, но незабравени.

Сътворяват истини от моите мечтания.

 

Нощта очите ми затваря.

Сънят ме гали и ме усмихва.

 

Преобличам те във своята фантазия,

какъвто искам да си и те мечтая.

 

Но ти не си такъв, какъвто те искам.

Нито аз съм такава, каквато ме искаш.

Затова сме толкова далечни в реалността

и се обичаме само в моята глава.

 

_________________

Това е най-доброто от мен, защото не се е родило с усилие в опит да ви дам нещо повече (както в повечето ми стихотворения), а в изблик на моите мисли, искащи да се превърнат в нещо хубаво. Не се опитах да ги спра.

06.03.2010.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??