‘'В полунощ или в нощта''
В полунощ или в нощта ще ми кажеш ли?
Все някога, според теб, дали трябва да се променя.
Знам,че знаеш отговора, но все мълчиш.
Ако продължаваш все така, докъде ще я караме.
Но когато края стигнеме ще се предадем.
Имаш два варианта и много богати избора.
Избираш само едното или другото.
В полунощ или в нощта, кога да останем само с теб и дали тогава
да се променя напълно както трябва.
В полунощ или в нощта, казвай, докато е рано.
После не признавам нищо вече ще е късно.
Питам те, а досега колко пъти го направих вече, дори самият аз това сега не зная.
© Кою Коев Todos los derechos reservados