15.06.2008 г., 11:45 ч.

''В полунощ или в нощта'' 

  Поезия » Любовна
625 0 2

        ‘'В полунощ или в нощта''

 

 

В полунощ или в нощта ще ми кажеш ли?

Все някога, според теб, дали трябва да се променя.

Знам,че знаеш отговора, но все мълчиш.

Ако продължаваш все така, докъде ще я караме.

Но  когато края стигнеме ще се предадем.

 

 

Имаш два варианта и много богати избора.

Избираш само едното или другото.

В полунощ или в нощта, кога да останем само с  теб и дали тогава

да се променя напълно както трябва.

 

 

В полунощ или в нощта, казвай, докато е рано.

После не признавам нищо вече ще е късно.

Зная, че знаеш, само ти в мен промяна да има ли.

Питам те, а досега колко пъти го направих вече, дори самият аз това сега не зная.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз знам,че всичките ми произведения не са поезии.Те са текстове за песни примерно.Поне аз така си ги представям.
  • Съжалявам, но това не е ДАЖЕ подобие на Поезия! (Извини ме за прямостта.)
Предложения
: ??:??