2 ago 2024, 1:46

В себе си 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
124 0 0

Изгубени в своите мисли,

все търсим утеха в себе си.

Изискваме, търсим, очакваме.

Загубили вярна посока,

блуждаем сами в пространството,

и някак усещаме себе си,

обречени дълго да страдаме.

Душата крещи, но не чуваме,

подтискаме тези желания

и следваме чужди мечтания,

за нашите вече е късно.

 

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??