2.08.2024 г., 1:46 ч.

В себе си 

  Поезия » Философска, Свободен стих
123 0 0

Изгубени в своите мисли,

все търсим утеха в себе си.

Изискваме, търсим, очакваме.

Загубили вярна посока,

блуждаем сами в пространството,

и някак усещаме себе си,

обречени дълго да страдаме.

Душата крещи, но не чуваме,

подтискаме тези желания

и следваме чужди мечтания,

за нашите вече е късно.

 

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??