27 ago 2015, 18:44

В случай че 

  Poesía » De amor
311 0 0

ако ме изоставиш
ще тършувам
във хралупите
за забравени сънища
и забравени спомени
с полски мишки
ще дълбая
във корените 
на забравени стихове
забравени пътища
със затрупани изходи
ще ме връщат
към забравени караконджули
вкаменени в замъците ми
преди векове
и изстинали
ще им духам в устите
та дано съживя
забравените аксони
по които чувствата ми
все още някой 
би могъл да подгони 

 

в случай че ме забравиш

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??