27.08.2015 г., 18:44 ч.

В случай че 

  Поезия » Любовна
312 0 0

ако ме изоставиш
ще тършувам
във хралупите
за забравени сънища
и забравени спомени
с полски мишки
ще дълбая
във корените 
на забравени стихове
забравени пътища
със затрупани изходи
ще ме връщат
към забравени караконджули
вкаменени в замъците ми
преди векове
и изстинали
ще им духам в устите
та дано съживя
забравените аксони
по които чувствата ми
все още някой 
би могъл да подгони 

 

в случай че ме забравиш

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??