18 ago 2013, 20:41

... в теб 

  Poesía » Filosófica
541 1 0

Бродиш по безкрайната земя,

чужди улици пресичаш

и нанякъде с гълъб случаен отлиташ.

Търсиш нощ и ден,

но няма да намериш така жадуваната цел.

Откъде зная?

Ти си като мен!

 

Не търси, няма да намериш

красива и реална истина,

в която да вярваш и за която да живееш.

Няма да я намериш.

Тя е в теб и никъде другаде по тази земя.

Сам в себе си основите ù сложи,

изгради я и цял живот я брани!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??