7 jul 2009, 11:17

Вакуум 

  Poesía
623 0 0

Времето ме мачка
с пръсти от вакуум.
И ме мрази безумно.
С очи от вселени.
Шепти присмехулно
и жалко ме сочи.
Много разгулно,
нокти в мене точи.

Стан, нишки, съдби -
колко ли проза
стихът ми от тебе дели.

© Свобода Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??