19 feb 2015, 16:47  

Васил Левски и Васил Боянов - Азис 

  Poesía » Civil
333 0 0

Това са двата полюса на България.

Първият е герой и национална икона,

вторият е от известните чалгари,

що ни скандализира като Мадона.

Но дребните души на мода са сега,

не Дякона, туй предизвиква тъга!

Първият е велик пример за морал,

вторият...просто за него ми е жал!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??