Това са двата полюса на България.
Първият е герой и национална икона,
вторият е от известните чалгари,
що ни скандализира като Мадона.
Но дребните души на мода са сега,
не Дякона, туй предизвиква тъга!
Първият е велик пример за морал,
вторият...просто за него ми е жал!
© Георги Всички права запазени