Искам някой и на мен да каже
"Толкова те дирих"...
Или да ми посвети "Писмо", в което
цялата си обич да сбере...
Искам някой и за мен да каже
"Приличаш ми на капчица роса"...
или пък "Сватбено хоро"
със мен да изиграе
"Под боровете" гордо извисени...
Искам някой и на мен да подари
част от своята "Душа".
А не като "Изхвърлени цветя"
душата ми все да лежи на пода...
Искам някой и за мен да напише
"Две пътеки с теб да извървим",
а аз "Завинаги със тебе ще остана"
"Роза в равнината, в твойта длан"!
Ала Ханчев и Евтимов ме не знаят
и нищо, че разтворила крилете
на книгите им, жадно пак чета...
Разбрах...
Ще пиша Аз за себе си!
© Илияна Димитрова Todos los derechos reservados