ВЕЛИКДЕН
Екнаха камбаните! Oтвърнахме на глас:
Христос воскресе, наистина воскресе!
Преди хиляди години Той бe един от нас.
До Голгота с мъка кръста си принесе...
За нас умря. Взе първородния ни грях...
Вървим.Свещите ни, като светулки.
Жив огън носим. Богатият е сиромах.
И истината свети в най-малката къщурка...
© Мимо Николов Todos los derechos reservados