8.04.2010 г., 22:44 ч.

Великден 

  Поезия » Гражданска
488 0 0

                   ВЕЛИКДЕН

 

Екнаха камбаните! Oтвърнахме на глас:

Христос воскресе, наистина воскресе!

Преди хиляди години Той бe един от нас.

До Голгота с  мъка кръста си принесе...

 

За нас умря. Взе първородния ни грях...

Вървим.Свещите ни, като светулки.

Жив огън носим. Богатият е  сиромах.

И истината свети в най-малката къщурка...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??