12 feb 2007, 17:08

Вероника Марс 

  Poesía
619 0 3
Вероника Марс

Питала ли си се някога, как започна всичко?
Как хората те забравиха и ти се превърна във враг?
Свитото в ъгъла, малко объркано, разплакано момиче,
Как имаш сили да се изправиш, и да тръгнеш пак?

Виждам страха в лицето ти, макар, че вече не си ти.
Отвори очи и със смелост го изкарай далеч навън.
Преодолей целия свят и нарисувай отново своите мечти,
Животът е по-добър, ако не всичко се случва на сън.

Знам колко са жестоки всичките останали хора,
Как разбиват всичко човешко с тяхната вечна злоба,
А хората, като теб, които нямат своята опора,
продължават да се борят срещу тази вечна прокоба.

Питала ли си се някога, как ще завърши всичко?
Дали хората ще запомнят Вероника Марс - техния враг?
Ходещо гордо с вдигната глава, смело момиче,
Намерила сили срещу всички да се изправи пак?

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А миличка,да не би да бъркаш филмите и да имаш предвид за "Мила от Марс",защото 2-та филма са доста различни
  • Стихчето е мн хубаво, обаче филма за тая Вероника е боклук. Тя не е различното, смело момиче, а к***а- глупава и долна наркоманка!!! филма го хвалиха толкова мн, ама е пълен боклук, мн е зле! Обаче 5 за стихчето, харесва ми....
  • Пропуснах и тук да се спра! Не бих казала, че я познавам...
Propuestas
: ??:??