3 sept 2024, 0:10

Веселба да има 

  Poesía
80 1 3

Като дойде баба Зима
и дълбоки преспи има, 
ще изтичам на двора
и ще викна: Ей, хора! 

 

Бързо тук елате, 
хайде, мамо, тате, 
да плуваме в снега
като в морска вода! 

 

Че през лятото горещо
на море е супер нещо! 
А ако мама ми рече:
- Сине, не, тук зима е! 

 

Ще й кажа с бодър глас, 
смеейки се във захлас:
- Дали е лято или зима,
важно е веселба да има! 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

С летните спомени в лютата зима, сред страшните преспи игри пак ще има! »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??