Очи, изгарящи нощта,
целуват нежно лудостта ми,
ръце от празна самота
забиват нокти във съня ми.
Със ледна длан следи прогарят
и бавно мъката убиват,
врати от спомени отварят
и мигом с мрака си отиват.
© Цвети Сп Todos los derechos reservados