12 oct 2013, 14:53

Владей 

  Poesía » De amor
510 0 0

Имай власт до болка над мен

и ме владей така -

силно, нежно, безнадежно!

Шепти и нека думите ти

повече от закон да тежат -

отвей ме пак в твоя свят!

 

Знаеш ли, че има нещо в теб,

което кара ме пламнала да летя -

има нещо в теб,

което ми шепти,

че за теб мога света да преобърна -

за теб мога в изгарящ феникс

да се превърна!

 

Шепти и владей -

трябва ли - не питам -

с теб пламнала нанякъде отлитам! 

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??