Имай власт до болка над мен
и ме владей така -
силно, нежно, безнадежно!
Шепти и нека думите ти
повече от закон да тежат -
отвей ме пак в твоя свят!
Знаеш ли, че има нещо в теб,
което кара ме пламнала да летя -
има нещо в теб,
което ми шепти,
че за теб мога света да преобърна -
за теб мога в изгарящ феникс
да се превърна!
Шепти и владей -
трябва ли - не питам -
с теб пламнала нанякъде отлитам!
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени