8 jul 2011, 21:51

Внимавай какво си пожелаваш 

  Poesía
756 0 2

1

 

Внимавай какво си пожелаваш.

При зазоряване ще те изпълни и обнови.

Ще те споходи като слово обещано

И заедно с него вихрушка

От изпитания ще долети.

За да се случи обещаното.

 

Ще погледне в кладенеца

На твоите мисли и преживявания,

Преди дори да се развидели.

И горко ти, ако види и

Капка уплах и съмнение.

То - словото - ще те изпепели.

 

2

Аз стоя на своята среща

С Явлението.

Да се изпълни обещанието.

Да се яви животът

В утробата ми.

Всеки ден е част от

Безвремието.

Но носи болката на този

Свят.

Аз чаках словото.

Да стане моя плод.

И този плод - живот.

Сега аз чакам моя плод

Да стане Слово.

Словото-Живот.

Дълбоко в мен

Пребъдва обещанието.

Стои плодът, расте и

Живее.

Докато се изпълни

Времето му.

Той е отговорът

На всички мои

Въпроси и терзания.

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??