Воайори
воайори
воайори
в киното воайори
в театъра воайори
по стадионите воайори
пред телевизора воайори
воайори
воайори
воайори
И всички тези воайори
ме наричат "гаден воайор"
когато
през малката дупчица в стената
гледам как работят проститутките...
© Еди Кой си Todos los derechos reservados