1.02.2014 г., 21:29 ч.

Воайори 

  Поезия
471 0 0

Воайори

воайори

воайори

в киното воайори

в театъра воайори

по стадионите воайори

пред телевизора воайори

воайори

воайори

воайори

И всички тези воайори

ме наричат "гаден воайор"

когато

през малката дупчица в стената

гледам как работят проститутките...

 

© Еди Кой си Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??