13 sept 2011, 21:31

Водно колело 

  Poesía » Otra
1001 0 27

Чадъри шарят цветове в очите ти,

 ръка ти пуска пясъкът в легло...

и люпиш семки – отлетяли мигове...

Ела, да вземем водно колело!

 

Комшии зяпат шоколадовите пасти

в сладкарницата ”Хапвай на око”

и с крем омазваш нежните им страсти...

Ела, да врътнем водно колело!

 

Спасителите мигом вдигат флага -

по-зачервен от хубаво мерло,

но ние влизаме... пилеем вълнопада

в мечтата си за водно колело...

 

Ще минем чак оттатък шамандурите

и гларус ще ни гали със  крило,

и щом със дъх надигнем  бурята...

Върти... не спирай, наше колело!

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??