Часовникът трака
въртят се стрелките
два коня завързани в пряг
движат се бавно
а бързо напредват
сякаш летят във галоп
Горе луната
поглежда ме тъжно
чух ѝ нейният смях
заплете в косите ми
кичур от мъдрост
а часовника отмерва тик- так, тик- так
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados