5 abr 2009, 20:30

Време за летене... 

  Poesía
647 0 16

Когато времето притихва,
                               уморено,
в стрелките на часовника
                               заспива...
Когато спира се,
                     не му се бърза.
Когато.

Времето застива,
                                  утаено
във чашата ми с недопито
                сутрешно кафе...
Когато спира се,

дори за миг
                     в разпукалите
цветни пъпки на дърветата...
Когато спира се до мен.
                              До теб.
Когато се обляга,

                             уморено,
на рамото ми като
плаха пеперуда.
Не е ли време за...
                           летене,

                               всъщност?!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??