Времена и нрави
Със женските гащи, едно време
човек можеше да вземе
и колата да си измие
и прозорците да изтрие,
абе, доста неща да свърши,
а сега какво - даже очилата си не може да
избърши!!!
За заклети ергени
Има истина стара
и неписан закон.
Е..ш кат магаре
и бягаш кат кон!?!
Всичко с времето си.
И да искаш и да не щеш
като остарееш, ще разбереш,
но не и днес
че поза 69 преминава в 96 .
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados