10 oct 2011, 16:48

Времето дали ще излекува? 

  Poesía
572 0 5

Истинска ли беше любовта ни,

или кратък сън недосънуван,

в душата незарасналите рани

времето дали ще излекува?

 

Ще заглъхне ли мъчителната болка,

ще изтрие ли горчилката животът?

Неизплакани, сълзите ще засъхнат,

ще изчезнат и последните неволи...

 

В сърцето празнотата ще запълни

някоя любов, от нашата по-чиста,

с нея и в душата ми ще съмне -

мъничко любов е туй, което искам.

 

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??