Истинска ли беше любовта ни,
или кратък сън недосънуван,
в душата незарасналите рани
времето дали ще излекува?
Ще заглъхне ли мъчителната болка,
ще изтрие ли горчилката животът?
Неизплакани, сълзите ще засъхнат,
ще изчезнат и последните неволи...
В сърцето празнотата ще запълни
някоя любов, от нашата по-чиста,
с нея и в душата ми ще съмне -
мъничко любов е туй, което искам.
© Или Дадарова Всички права запазени