9 ago 2011, 12:19

Все някой ден... 

  Poesía
634 0 1

Все някой ден и с тебе ще се срещна,

дори и да е в сънищата мои...

Ти ще владееш нощите горещи -

отнела ми завинаги покоя...

Все някой ден до мен ще се докоснеш,

дори и този допир да не чувстваш,

ала с душата си ще видиш просто,

че туй не е любов, ами изкуство...

Все някой ден....

Аз този ден ще чакам...

Защото искам да го изживея,

преди да ме поиска алчно мрака

и в него бавно, бавно да изтлея...

 

 

2011 

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??