4 ago 2024, 23:04

Все още 

  Poesía » Otra
114 1 4

От нищото започнахме -

наивни, нежни и добри.

Без корен и без почва.

Все още вярвам - птици сме.

(Нали?!)

 

Летим над всякакви влечугите

и плачем всеки ден за тях.

Мечтаем си за чудо -

да заживеят с нас.

 

Попадаме на точни изстрели,

макар калта куршуми да не прави.

Крилете ни остават силни,

а желанията - чисти.

 

Отново и отново. Ще се справим!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??