От нищото започнахме -
наивни, нежни и добри.
Без корен и без почва.
Все още вярвам - птици сме.
(Нали?!)
Летим над всякакви влечугите
и плачем всеки ден за тях.
Мечтаем си за чудо -
да заживеят с нас.
Попадаме на точни изстрели,
макар калта куршуми да не прави.
Крилете ни остават силни,
а желанията - чисти.
Отново и отново. Ще се справим!
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени