13 jun 2024, 1:37

Всеки има си път 

  Poesía
122 1 2

 

Никой в живота 
не се ражда напразно, 
всеки има своя си път. 
Живеенето е много заразно -
живееш своя си ръст.

Надежди крехки като стръкче трева, 
копнежи далечни, 
понякога като блестяща звезда,
но винаги вечни. 

Завладяват те и докато 
ги гониш ти със страст
често достигаш накрая до
божествената власт!

Затова живей сега
този Живот магичен
и остави си следа, 
просто бъди различен! 

Но винаги Човек, 
запазил божията искра, 
горящ с пламък мек, 
творящ в името на Любовта! 

 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??