Никой в живота
не се ражда напразно,
всеки има своя си път.
Живеенето е много заразно -
живееш своя си ръст.
Надежди крехки като стръкче трева,
копнежи далечни,
понякога като блестяща звезда,
но винаги вечни.
Завладяват те и докато
ги гониш ти със страст
често достигаш накрая до
божествената власт!
Затова живей сега
този Живот магичен
и остави си следа,
просто бъди различен!
Но винаги Човек,
запазил божията искра,
горящ с пламък мек,
творящ в името на Любовта!
© Людмила Данова Всички права запазени