15 mar 2020, 20:24

Вселени 

  Poesía » De amor
538 0 0

Отражение от пречупени лъчи

по течната повърхност-

 

Отблясъци на лунни пръстени

от подредено разпилени нюанси

на синьо-зелени мъглявини,

завихрени в черни,

дълбоки безкрайности.

Поглъщащи време...

пространство...

Вселенската мъдрост

събрана в сферичната прелест.

 

Насред бисери снежни-

сводове небесна пъстрост.

- Изгубен в твоите очи.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??