Отражение от пречупени лъчи
по течната повърхност-
Отблясъци на лунни пръстени
от подредено разпилени нюанси
на синьо-зелени мъглявини,
завихрени в черни,
дълбоки безкрайности.
Поглъщащи време...
пространство...
Вселенската мъдрост
събрана в сферичната прелест.
Насред бисери снежни-
сводове небесна пъстрост.
- Изгубен в твоите очи.