15 dic 2012, 20:17

Вторични трусове 

  Poesía » Otra
1145 0 2

   Вторични трусове

 

Последното заметресение отдавна мина.

И мислех, че съм приземена.

И някакси се чувствах оцеляла,

макар несъщата, наопаки сглобена.

 

Но вторичните трусове ще ме довършат.

Развалят всяка сглобка

на изкуствената ми вселена.

 

Откакто веднъж изпаднах в безтегловност,

започнах да се удрям във всеки ръб

на неизградената си същност.

И да се треса от всяка невъзможност,

от всеки опит да остана цяла.

 

Обхващат ме вторични трусове.

Не вярвам в земното притегляне,

щом оставам във висящност

от всяка неизвестност

и от всяка глупава заблуда.

© Мирослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??