22 feb 2007, 13:57

Вятърът 

  Poesía
658 0 16

Има ли вятърът нейде подслон,

дето след дългия ден се прибира?

Има ли своя невеста и дом,

та, укротил се, при тях да заспива?

Има ли вятърът малко дете,

на раменете си вред да го носи?

Има ли майка, баща и сърце,

прошка смирена от тях да изпроси?

Има ли вятърът строен костюм,

що на снагата му точно приляга?

Нищо от всичко не му е на ум...

То на крилете му примки ще стяга...

 

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??