21 sept 2014, 1:59  

Въпрос 

  Poesía » Otra
453 0 0

Въпрос

 

Искам светлина, мрак се спуска,

поглъщата всичко без причина.

Взима своето без скрупули,

без думи, нямаща жал.

 

Приканва с нежен глас,

омайваки със сладки слова,

че всичко е просто,

че няма лъжа.

 

Приемам  въпроса зададен,

отговор ли иска сега?

Правило зададен ли да разбирам

или подвеждащ е сега?

 

Незнайни неща въртят се в света,

чакащи решение в нощта.

Утрото ще бъде ли

по–мъдро от вечерта?

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??