Въпроси
Жълтият трамвай отново закъсня...
през април е толкова студено!
Мислите, прегърбени от страхове,
устните покриваха с мълчание...
Болката отляво не е сън,
дъждовете отмиват нарисувани рози...
Очите не спят през нощта,
гаснат в пустини и образи... съвсем безутешно...
Защо през април е толкова студено?!...
Автор: Моника Стойчева
Дата: 30. 04. 2014г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados