3 feb 2012, 19:54

Въпроси на една чувствена душа 

  Poesía » Otra
689 0 0

Мечти - какво са те без воля?
Живот - какъв е той без никаква опора?
Желания - породени от какво?
Усмивка - къде е, когато изчезна всичко добро?

Очи - греят или плуват в сълзи?
Уста - усмихва се или тъжни слова мълви?
Ръце - свиващи или бъркащи във нечие сърце?
Нозе - вървящи или тъгата надолу ги влече?

Сърце - мрази ли, или обича ?
Душа - срива се, или стремглаво тича ?
Ум - чувства ли, или мисли ?
Тяло - с тебе да бъде, или да не бъде ?

© Мистерия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??