Мечти - какво са те без воля?
Живот - какъв е той без никаква опора?
Желания - породени от какво?
Усмивка - къде е, когато изчезна всичко добро?
Очи - греят или плуват в сълзи?
Уста - усмихва се или тъжни слова мълви?
Ръце - свиващи или бъркащи във нечие сърце?
Нозе - вървящи или тъгата надолу ги влече?
Сърце - мрази ли, или обича ?
Душа - срива се, или стремглаво тича ?
Ум - чувства ли, или мисли ?
Тяло - с тебе да бъде, или да не бъде ?
© Мистерия Всички права запазени