Игра на думи върху пепел.
А вятърът ще ги изтрие.
Ще сбират миговете в шепи
годините... и ще ги пият!
Ще помнят шепоти и мисли,
топящи се в кръга на времето!
Отново ще извират бистри,
за да се влеят морни в себе си...
Ще се прераждат кръговратите
из отраженията и портретите.
Ще раснат и стареят датите,
като децата. И планетите.
Ще бъде само миг от Космоса!
Когато НИЕ сме живели.
Следите, тленните ни подписи...
Да!
Вятърът ще ги отвее!
© Катя Todos los derechos reservados